Шлях до ударної праці пролягає через шлунок вирішило керівництво шахти «Червоноградська» і доклало неабияких зусиль, щоб з робочої їдальні зробити унікальний заклад харчування.
![]() |
![]() |
Півтора року , знадобилось завідуючому їдальні Миколі Федорчаку, щоби втілити в життя свої задумки. Високоякісний ремонт, сучасні, оригінальні меблі, чудовий дизайн – такого зустрінеш не в кожному ресторані! Це разом з недорогими і смачними стравами зробило їдальню популярною не тількі серед працівників шахти, але і серед мешканців Червонограда, які краще проїдуть пару зайвих кілометрів аби тільки смачно поїсти в чудовому місці. Доброзичливий та висококваліфікований персонал зробить все щоб рутинне споживання їди перетворилось маленьке свято.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Не дивно, що далекобійники ніколи не проїдуть повз, щоб не підзаправитись смачними стравами.
Отакий яскравий приклад, як можна добитись успіху якщо не шукати причини та виправдання своїй бездіяльності, а настирно шукати будь-які можливості щоб гідно виконувати завдання на своїй ділянці роботи.
Олександр ХАРЛАМОВ
Фото автора