Шлях до ударної праці пролягає через шлунок вирішило керівництво шахти «Червоноградська» і доклало неабияких зусиль, щоб з робочої їдальні зробити унікальний заклад харчування.
Півтора року , знадобилось завідуючому їдальні Миколі Федорчаку, щоби втілити в життя свої задумки. Високоякісний ремонт, сучасні, оригінальні меблі, чудовий дизайн – такого зустрінеш не в кожному ресторані! Це разом з недорогими і смачними стравами зробило їдальню популярною не тількі серед працівників шахти, але і серед мешканців Червонограда, які краще проїдуть пару зайвих кілометрів аби тільки смачно поїсти в чудовому місці. Доброзичливий та висококваліфікований персонал зробить все щоб рутинне споживання їди перетворилось маленьке свято.
Не дивно, що далекобійники ніколи не проїдуть повз, щоб не підзаправитись смачними стравами.
Отакий яскравий приклад, як можна добитись успіху якщо не шукати причини та виправдання своїй бездіяльності, а настирно шукати будь-які можливості щоб гідно виконувати завдання на своїй ділянці роботи.
Олександр ХАРЛАМОВ
Фото автора