Рано вранці з першими сонячними променями розпочинають трудовий день кухарі шахти «Степова».
Меню для шахтарів різноманітне: смачні перші страви, м’ясні вироби, салати зі свіжих овочів, запашна рум’яна випічка. Інгредієнти для виготовлення страв дбайливі господині харчоблоку заготовляють заздалегідь. Тому шахтарі в зручний для них час із задоволенням відвідують затишну та комфортну обідню залу.
- Щодня, – говорить завідувачка Любов Герез,- послугами їдальні користуються понад 200 чоловік. Тут місця вистачає всім охочим скуштувати нашої їжі. Але мало просто поїсти, треба, щоб їжа ще й користь приносила. Тому й намагаються наші кухарі готувати калорійні та смачні страви.
Також на шахті цілодобово працює буфет, де можна поласувати горнятком запашної кави, або просто перекусити нашвидкоруч.
А найприємнішим для гірників «Степової» є майданчик під парасольками, що розташований у дворі адміністративного корпусу. Ця міні-альтанка зустрічає шахтарів, аби вони відпочили та розвантажили організм на свіжому повітрі після трудової зміни.
Лагідними посмішками щодня зустрічають шахтарів працівниці їдальні та буфету, адже іноді саме трішки уваги вистачає для того, щоб день, який розпочався, був вдалим.
Лариса ГУМЕНЮК