Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Квітень 2018
П В С Ч П С Н
« Бер   Тра »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Авторизація
Архів

Саме так відгукуються про заклади харчування на шахтах ті, хто бодай од­ного разу їх відвідав. Про роботу їдаль­ні на шахті “Відродження” розповіла завідувач Ок­сана КІХ.DSCN8727

- На нашому вугільному підприємстві понад тисяча працівників, і без їдальні такий великий колектив важко уявити, – розпочала розмову Оксана Богданівна. – Харчуються переважно гірники та адмініст­ра­ція. Вони заходять сюди, щоби смачно поїсти, придбати випічку чи іншу кулінарну продукцію. Крім їдальні, в нас цілодобово працює буфет за графіком шахтарської зміни, де підземні робітники до запашного чаю чи кави залюбки купують булочки чи інші смаколики. Приємно, що керівництво ко­пальні дбає про затишок і комфорт у їдальні. У дачний період перед в’їздом на шахту працює торговий павільйон, де також можна поласувати чимось смачнень­ким і прохолодним.

Окрім приготування традиційних страв тут кухарі випікають і хліб, і пампушки із різноманітними начинками, також булочки, чебуреки, пиріжки… У період посту про­понують котлетки із риби, картопляні зрази із тушеною капустою, голубці із картоплею та інші пісні страви, а для тих, хто дбає про своє здоров’я, готують їжу на пару.DSCN8728

У шахтарській їдальні ось уже багато років трудяться бухгалтер Ольга Ярмола, шеф-кухарі Любов Вакулик і Надія Шере­мета, касири-контролери Світлана Дзьордзь і Ольга Кацага, кухарі Ганна Зварич і Марія Льода.DSCN8722

- Нашу їдальню відвідую постійно, бо мені тут усе смакує: і перші стави, і другі, і випічка. Персонал завжди привітний та ввіч­ливий, – висловив слова вдячності пра­­цівницям їдальні за смачні обіди началь­ник відділу організації праці та зарп­лати Михай­ло Байцар. – Їжу з дому не беру, бо обі­даю тут. Мені  цього  достатньо на весь робо­чий день.

Гірник очисного забою із підземним ста­жем шістнадцять років Роман Пагутяк також не скупився на слова подяки.

- Їдальню відвідую переважно, коли не встигаю поїсти вдома або по виїзді із підземки. Мене все тут влаштовує. Кухарі дуже смачно готують різні страви.

А на завершення розмови завідувач їдальні додала, що господині щодня чак­лують над кількома десятками страв. Ро­боту свою люблять і ставляться до неї від­­­­повідально, дбаючи, щоби їжа була смач­­ною. А вдячність відвідувачів – це найкраща нагорода.

Ігор ЙОСИПІВ

За матеріалами газети «Гірник»