Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Жовтень 2023
П В С Ч П С Н
« Вер   Лис »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Авторизація
Архів

уккПід час воєнного стану багато фахових гірників мобілізовано до лав ЗСУ. На виробництві гостро бракує працівників основних професій. Щоб забезпечити виконання виробничих завдань з вуглевидобутку, адміністрація ДП “Львіввугілля” оперативно реагує на потреби шахт у тих чи інших фахівцях – забезпечує їхню професійну підготовку та перекваліфікацію на базі Червоноградського учбово-курсового комбінату.

Колектив досвідчених викладачів та якісна навчально-матеріальна база сприяють отриманню гарних професійних навичок слухачів курсів. Важливо, що майстерні, лабораторії та полігони обладнані зраз­ками тієї гірничої техніки, пускової електроапаратури та автоматики, які зараз експлуатуються на шахтах ДП “Львіввугілля”.

  • Для здобуття професії після прийому на шахту або для перепідготовки чи підвищення кваліфікації працівника скеровують в УКК. Незалежно від того, середня, профільна чи вища освіта у працівника, курси тривають 2 місяці.
  • Під час навчання слухачі курсів здобувають теоретичну підготовку та застосовують на практиці набуті знання спочатку на навчальному полігоні, а потім вже безпосередньо у шахті, під наглядом досвідченого наставника. Після успішної здачі іспиту отримують посвідчення, що дає право працювати за обраною спеціальністю.
  • Підготовка проводиться за ступеневою системою: перший ступінь – робітники, прийняті на підземні роботи, здобувають професії, не пов’язані з підвищеною небезпекою праці. Другий – набувши стаж підземної роботи не менше року (включаючи виробничу практику), робітник допускається до навчання професіям, пов’язаним з підвищеною небезпекою праці. Третій і четвертий ступінь – це перепідготовка та підвищення кваліфікації за професією (розрядом), отриманими в УКК раніше, але після не менше, ніж півроку роботи за професією.

З початку року посвідчення про проходження курсів вже отримали групи ГОЗів, гірників підземних і машиністів підземних установок, електрослюсарів. У жовтні здали іспити групи машиністів підіймальних машин, електрослюсарів підземних, гірників підземних та машиністів підземних установок.

Зараз проводиться теоретичне навчання груп електрослюсарів підземних, ГП і МПУ, майстрів-підривників та машиністів підіймальних машин. Практичні заняття тривають для майбутніх машиністів гірничих виїмкових машин і прохідників.

Запрошуємо долучитися до шахтарського колективу

ДП “Львіввугілля”

Звертайтеся у відділ кадрів ДП “Львіввугілля” +38 (03257) 2-32-39, працевлаштовуйтеся на шахту, безкоштовно отримуйте гірничу робітничу професію в учбово-курсовому комбінаті та працюйте у вугільній галузі Львівщини. Здійснюється бронювання військозобов’язаних працівників.