Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Вересень 2024
П В С Ч П С Н
« Сер   Жов »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Авторизація
Архів
Ювілейну дату від початку роботи у паливно-енергетичному комплексі Львівщини відзначила найстарша з діючих шахт ДП “Львіввугілля”. Внесок кількох поколінь гірників шахти за роки роботи – майже п’ятдесят мільйонів тонн твердого палива на-гора й проведені сотні кілометрів гірничих виробок.
Зараз на захисті України – десятки гірників копальні. Окрім виробничої діяльності, колектив підприємства поєднаний волонтерством – для воїнів плетуться маскувальні сітки, передаються необхідні речі.
Портрети гірників, які поклали свої життя, боронячи рідну землю – нагадування, якою надвисокою є ціна за можливість жити і працювати шахтарському Прибужжю. Доземний уклін і вічна слава Героям! Скорботною хвилиною мовчання гірники вшанували їхню пам’ять.
У спільній молитві шахтарі дякували Господу та просили дарувати многії літа копальні, що була і є місцем праці для багатьох поколінь мешканців Прибужжя. Десятки славних імен вписані у історію підприємства. Були часи розквіту, були часи кризи, але колектив завжди знаходив сили здолати труднощі.
Керівник ДП “Львіввугілля” Вадим Крась відзначив, що завдяки багаторічній роботі поколінь гірників підняте на-гора вугілля у мирний і воєнний час забезпечує тепло та світло у оселях українців:
- Щира вдячність за невтомну працю, високий професіоналізм і відданість шахтарській справі. Запасів вугілля достатньо, щоб підприємство ще багато років успішно працювало. Мирного неба над копрами, міцного здоров’я вам і вашим родинам та ще багато років безаварійної роботи. Дякуємо нашим захисникам за можливість жити і працювати.
ювілей
З нагоди ювілею колектив копальні привітали лідери ЛТО ППВПУ Степан Ярема, РО НПГУ м. Червонограда Мирослава Кафтан, керівники, які очолювали колектив шахти у попередні роки.
На знак подяки за шахтарську працю гірникам вручили нагороди Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики України, грамоти Червоноградської районної військової адміністрації, Червоноградської районної ради, Червоноградської міської ради, ДП “Львіввугілля” і шахти.
ювілей2